Rólunk

A Bau Dekor Kft. 2012 januárjában alakult. A jelenleg 10 főből álló cég irodájában 4 fő, a raktárban 3 fő dolgozik, vevőinkkel 3 területi képviselő tartja a kapcsolatot, a kiszállításokat - szerződéses alapon - professzionális fuvarozó cégek végzik.

Irodánk, valamint új, minden igényt kielégítő 1300 m2-es raktárunk a XVII. és a XVI. kerület határán található, az M0-s körgyűrű közvetlen közelében.

Országos szinten több mint 300 kiskereskedelmi partnerrel dolgozunk együtt, ezen kívül néhány határon túli vevőnk is van. A kiskereskedelmi vásárlóink mellett található több nagykereskedelmi cég, áruházlánc és barkácsáruház is.

Cégünk piacvezető helyen áll a különböző típusú szegélylécek, profilok, valamint az XPS padlóalátétek értékesítésében. Termékkínálatunk folyamatosan bővül, követve az építőipari trendeket, innovációkat.

Beszerzési stratégiánk alapja, hogy termékeinket közvetlen a gyártóktól vásároljuk. Több kulcsfontosságú termékünk saját márkanéven érhető el, ezek kifejezetten cégünk számára kerülnek le a gyártósorról. Az általunk forgalmazott egyéb termékmárkák közül többnél is kizárólagossággal rendelkezünk az országban. Cégünk továbbá magyarországi képviselője és tagja egy nemzetközi érdekképviseleti csoportnak, melyek tagjai hasonló területen érdekelt, országos lefedettséggel rendelkező forgalmazók a következő országokból:

Albánia, Bulgária, Horvátország, Lengyelország, Macedónia, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovénia.

A siker záloga pedig véleményünk szerint a versenyképesség fenntartása a termékkínálat, minőség és árak területén. Ezen felül fontosnak tartjuk a megfelelő szakmai tapasztalattal és motivációval rendelkező kollégák kiválasztását, fejlesztését és képzését.

Csapatunk

Kiss Péter

Kiss Péter

ügyvezető
Huszár Andrea

Huszár Andrea

irodavezető
Medve Csilla

Medve Csilla

ügyfélszolgálat
Hegyi Krisztina

Hegyi Krisztina

ügyfélszolgálat
Nagy Zoltán

Nagy Zoltán

Raktárvezető