A laminált padlók új szintje: kiváló német minőség

A laminált parketta lapok igen népszerűek mind hazánkban, mind Európában. Széleskörű kínálat és dizájn, könnyű felhasználhatóság jellemzi ezeket a termékeket. Nem véletlen: ma már alig van hangulatos otthon nélkülük. Ráadásul gazdaságos megoldásként is könyveljük el őket. Egyelőre ritka a különleges minőségű laminált parketta termék Magyarországon. Pontosabban ritka volt! Nemrég itthon is elérhető valódi német, felsőkategóriás minőség, de még elérhető áron. Ínyencek figyelem!

Az ARTEO márka

A Németországban több év alatt kifejlesztett és gyártott, környezetbarát, csúcsminőségű anyagokból készült laminált parketta Kék angyal minősítéssel. Rendkívül magas szintű strapabírás, kopásállóság, modern, akár örök életre szóló dizájn. Praktikus, stílusos környezetbarát termék. Mindez elérhető árszinten, a legexkluzívabb parketták ára alatt, mely különleges méretválasztékának és azok kombinálhatóságának, illetve a különleges színválasztékának köszönhetően teljesen egyedi kinézetet biztosíthat otthonának vagy irodájának.

A legfontosabb tudnivalók:

A BauDekor által forgalmazott ARTEO laminált parketták a német gyártó több éves gondos és tudatos fejlesztéseinek köszönhetően a piacon ma található lehető legszínvonalasabb minőséget kombinálják a legmodernebb színekkel, mintákkal és sehol máshol nem található, kombinálható lapméretekkel. A keskeny és széles, illetve akár hajópadló méretű lapjai egyedi, exkluzív kinézetet kölcsönöznek minden lakótérnek. A lapok innovatív szinkron erezete és struktúrája valódi fapadló hatását kelti, tovább fokozva ezzel a kifinomult megjelenést.

MIÉRT JOBB AZ ARTEO?

Az ARTEO padlók nedvességállóak - az Isowaxx egy olyan speciálisan összeállított viaszkeverék, amelyet már a padlólapok gyártási folyamata során alkalmaznak. A viaszréteg eltömíti a panelek közötti rést, így tartós védelmet biztosít a nedvesség ellen. A német gyártástechnológia garantálja a magas kopásállóságot és a kivételes tartósságot. Ezért az ARTEO laminált parketták minden térbe tervezhetőek - akár irodába, közületekbe is. Az ARTEO nem véletlenül vált rövid idő alatt a belsőépítészek kedvencévé is.

Itt tudja megvásárolni Arteo prémium laminált parkettáinkat:

Adjon meg egy helyet, hogy lássa a Önhöz legközelebb eső üzletet.

Irányítószám / Cím:
Hatótáv:

KIEMELT PARTNEREINK

TOP