Minőségi termékek, gyors kiszolgálás

A Bau Dekor Kft. 2012 januárjában alakult. Mára 13 munkatársával azon dolgozik nap mint nap, hogy minőségi temékei időben eljussanak partnereihez, és hogy raktárkészlete mindig lehetővé tegye a gyors ügyfélkiszolgálást. Három fős értékesítési team tartja a kapcsolatot a vevőkkel. A BauDekor új, 2000 m2-es irodája és logisztikai központja Nagytarcsán, az M0-s körgyűrű közvetlen közelében található.Több, mint 200 kiskereskedelmi partnerrel dolgozik együtt az ország minden területéről, de több nagykereskedelmi céget, áruházláncot és barkácsáruházat is viszonteladói között tudja.

Piacvezető szerepünk

A BauDekor piacvezető a szegélylécek, padlóprofilok, valamint az XPS padlóalátétek értékesítésében. 2019-től minőségi laminált padlókat, PVC mentes padló- és falburkolatokat is forgalmaz. Termékkínálat a folyamatosan bővül, követve az építőipari trendeket, innovációkat.

Termékeit közvetlen a gyártóktól vásárolja, ezért is képes valóban vonzó árakat kínálni viszonteladóinak és így a fogyasztók számára is. A ProfiFloor és a ProfiWall márkákat közösen fejlesztette ki a legigényesebb gyártókkal, ezek kifejezetten a BauDekor számára készülnek magas minőségben.

A cég elismert nemzetközi márkákat is forgalmaz, számos esetben kizárólagossággal. A BauDekor a magyarországi tagja egy nemzetközi érdekképviseleti- és beszerzési csoportnak, amelynek tagjai hasonló területen érdekelt, országos lefedettséggel rendelkező forgalmazók Albánia, Bulgária, Horvátország, Lengyelország, Macedónia, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovénia területéről. A csoport is garantálja a magas szakmai színvonalat és a kiváló beszerzési árakat.

Kiemelkedő termékkínálat, állandó minőség

A siker záloga ma a versenyképesség állandó fenntartása. Ehhez kiemelkedő termékkínálatra, kiváló minőségre és elérhető árakra van szükség. A siker másik összetevője a megfelelő szakmai tapasztalattal és motivációval rendelkező kollégák megléte. Ehhez gondos kiválasztási folyamat és folyamatos képzés is szükséges. A BauDekor vezetése büszke arra, hogy kivételesen tehetséges és lelkiismeretes munkatársakkal, kitartással, az üzleti folyamatok állandó fejlesztésével rövid idő alatt az építőanyagipar élvonalába került a cég.

TOP