Innovatív ásványkompozit burkolatok

Fedezd fel az innovatív és környezetbarát burkolás új lehetőségeit, akár vizes helyiségekbe is  kompromisszumok nélkül!

A padló szinte az első dolog, amit az otthonodba érkező vendégek azonnal szemügyre vesznek. Egy kiváló minőségű burkolat ráadásul növeli az ingatlanod értékét, megóvja a háztartási balesetektől, a környezeti hatásoktól, és az idő vasfogától.

Éld úgy az életed, ahogy szeretnéd!

Ha eddig azt hitted, hogy a konyha és a fürdőszoba tökéletes vízállósága csak a sci-fi filmekben lehetséges, nyugodtan felejtsd el! A CERAMIN ásványkompozit burkolatok 100%-os védelmet nyújtanak a vizes helyiségekben.

Nyugodtan feledkezz bele egy relaxáló zuhanyozásba. Hagyd a gyerekeket pacsálni a kádban! Sétálj végig a szobákon vizes lábbal! Hagyd a konyha feltörlését a vacsora végére!

Padlóra, falra, sőt még a beépített zuhanyzóba is használhatod.

Elfelejtheted a drága tisztítószereket is! Takarítása kényelmes, elég hozzá egy seprű, vagy porszívó, és egy felmosórongy. Tisztántartásához nincs szükség drága tisztítószerekre.

Szakíts a hagyományossal, válaszd az egyedit!

Imádod a fa mintázatot, vagy a kőhatás a gyenge pontod? Miért ne lehetne a fürdőszobád padlója olyan, mintha csak a nappaliban lennél? A gyártási technológia további innovációja, hogy a CERAMIN burkolatlapok nem csak mintázatban, de struktúrájukban is megszólalásig hasonlítanak a fára, vagy a kőre.

Nem találsz burkolót? Csináld magad!

Képzeld el, hogy vésés, cipekedés, koszolás nélkül Te magad rakod fel az új burkoló lapokat a régi csempédre. Megvan? Igen? Akkor kezdj hozzá most!

A CERAMIN lapok szinte pehelykönnyűek, élmény velük a munka. Ha Te magad szeretnél hozzálátni a burkoláshoz, figyelj arra, hogy a felület megfelelően elő legyen készítve, és nem árt hozzá egy jó adag kézügyesség sem.

Portalanítsd, zsírtalanítsd a meglévő csempét vagy üres felületet, fogazott glettvassal vékonyan vidd fel a ragasztót, és kezd el felhelyezni a lapokat, amiket akár egy sniccerrel is méretre vághatsz. A Megaloc és Seal joint illesztési rendszerének köszönhetően villámgyorsan megy vele a munka.

A vizes helyiségekben, mint a fürdő és zuhanyzó fel kell ragasztani a burkolólapokat (padlóra és falra). A nappaliba, szobákba a padlólapok lerakásához nem szükséges a ragasztó használata, elég az LVT Max padlóalátét is. Beépített mikrofugái még jobban lerövidítik a munkát, hiszen a fugázással sem kell foglalkozni, így rengeteg időt lehet megspórolni a kivitelezéssel.

A felragasztott CERAMIN lapok gyakorlatilag törhetetlenek. Teherbírásuk óriási, így padlóra, falra, és bármilyen helyiségbe lerakhatod őket.

A végeredmény olyan lesz, mintha egy szakember készítette volna. Fotózd le, töltsd fel a közösségi oldalakra, és várd, hogy az ismerőseid a „kiviteleződ” elérhetősége miatt keressenek.

Egy életre tervezve!

A szíved mélyén arra vágysz, hogy az új burkolat hosszú évek múlva is szép legyen.  Ne látszódjanak rajta a hétköznapok nyomai. A lapok ugyan olyan tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz, mint amikor leraktad.

A CERAMIN lapok a hagyományos LVT burkolatokkal szemben 100 %-ban méretstabilak. A hőmérséklet változásaira nem deformálódnak, lerakásuk ezért a legjobb választás padlófűtés (elektromos és infrás fűtés) esetében is. Felülete a Sealtec+ technológiának köszönhetően rendkívül ellenálló. CERAMIN lapokkal burkolt otthonban úgy felnőhet egy generáció, hogy nem hagynak rajta nyomot a karcos emlékek.

Válaszd az egészséget!

Kicsik, nagyok, mindenki tudja, hogy az egészség a legjobb befektetés. Gondoltad volna, hogy a PVC előállítása során felhasznált lágyító adalék a vinil-klorid a WHO IARC és az EU besorolások szerint is első fokú rákkeltő anyag?! Hogy egy egyszerű linóleum is képes napi szinten betegíteni?

Döntsd az egészség mellett, „zöldüljön” az otthonod. A CERAMIN padlólapok KÉK Angyal minősítéssel, 100%-os újrahasznosíthatósággal készülnek, környezetbarát termékek. Még padlófűtés esetében sem bocsátanak ki az egészségre káros vegyületeket. A maradékot pedig a kukába is kidobhatod.

Előnyök, amiért imádni fogod a CERAMIN burkolatokat!

 • a CERAMIN választékában van fal-és padlóburkolat is
   
 • vízhatlan felületének köszönhetően konyhában, fürdőszobában, zuhanykabinban, is használható

 • nem kell fugázni (beépített mikrofugákkal rendelkezik)

 • gyorsan, por- és koszmentesen burkolható, akár meglévő burkolatra is

 • nem igényel speciális eszközöket a felrakása
 • a CERAMIN választékában van fal-és padlóburkolat is 

 • vízhatlan felületének köszönhetően konyhában, fürdőszobában, zuhanykabinban, is használható

 • nem kell fugázni (beépített mikrofugákkal rendelkezik)

 • gyorsan, por- és koszmentesen burkolható, akár meglévő burkolatra is

 • nem igényel speciális eszközöket a felrakása

Itt tudja megvásárolni Ceramin vízálló, pvc mentes vinyl burkolatainkat:

Adjon meg egy helyet, hogy lássa a Önhöz legközelebb eső üzletet.

Irányítószám/ Cím:
Hatótáv:

TOP