A CERAMIN ásványkompozit padló- és falburkolatok

A CERAMIN ásványkompozit burkolatok a padló- és falburkolatok új generációját képviselik. Innovatív összetételük és dizájnjuk tengernyi kreatív lehetőséget teremt. Könnyű, ragasztva törhetetlen, klikkes rendszerben, ragasztás nélkül is lerakható padlólapokkal. A Ceramin burkolat akár zuhanyzóban is alkalmazható mind a falra, mind a padlóra. Különleges összetétele vízállóvá és magas hőnek kitéve is méretstabillá teszi ezt a burkolatot. Kiválóan alkalmazható padló- és falfűtés mellett is, egyáltalán nem deformálódik még a hirtelen nagy hőingadozást előidéző elektromos fűtőrendszer esetén sem. A falburkolat innovatív, nútos kialakítása teljesen vízhatlan felületet képez fugázás nélkül, a két burkolatfelület találkozását pedig akril fugázóval, illetve színes szilikonnall lehet vízzáróvá tenni.

MITŐL JOBB A CERAMIN?

A CERAMIN a hagyományos fánál és kőburkolatnál is sokkal hatékonyabban nyeli el a hangokat, segítve ezzel a tér kellemes akusztikáját. A német gyártó különleges ásványkompozit burkolatai jelentősen eltérnek a jelenleg forgalomban lévő burkolatoktól. Egyedülálló, PVC-mentes összetétele miatt sem klór, sem metil-alanin, vagy más, lágyításra használt mérgező anyag kipárolgásától nem kell tartanunk. Magas a tűrőképessége és ragasztva gyakorlatilag törhetetlen. Karcállóságának köszönhetően bármilyen felszín biztos és esztétikus borítása lehet, használhatjuk irodai vagy közületi környezetben is. Karbantartásához nincs szükség drága tisztítószerekre, egy egyszerű seprű, felmosó, vagy porszívó is megteszi. Igazi komfort ez ahhoz képest, hogy a fa vagy kerámia felületek mennyi ápolást igényelnek. Környezetbarát, újrahasznosítható termékről lévén szó a burkolás utáni maradékot akár a kommunális hulladéktárolóba is kidobhatjuk.

Nem véletlen, hogy a termék megkaphatta a Kék angyal minősítést, ami azt bizonyítja, hogy mind a gyártási folyamat és eljárás, illetve maga a végtermék is környezetbarát. A CERAMIN a burkolatok új generációja, annak, aki kedveli az időtállóan szépet.

MIÉRT VÁLASSZUK:

könnyű, ragasztva gyakorlatilag törhetetlen
karcálló, könnyen tisztítható
gyorsan, por- és koszmentesen burkolható
nem igényel speciális eszközöket a felrakása
klikkes rendszerű padlólapok (nem muszáj leragasztani)
fal- és padlóburkolatként is használható
zuhanyzóban is alkalmazható, vízhatlan felület fugázás nélkül
PVC- és egyéb károsanyag mentes
környezetbarát, újrahasznosítható
használható (akár elektromos) padlófűtéssel is
beépített mikrofugával - nem kell fugázni!

Itt tudja megvásárolni Ceramin ásványkompozit burkolatainkat:

Adjon meg egy helyet, hogy lássa a Önhöz legközelebb eső üzletet.

Irányítószám/ Cím:
Hatótáv:

KIEMELT PARTNEREINK

TOP