TEGYE FEL A KORONÁT PADLÓJÁRA!

Az Európában már igen elterjedt padlóalátéteknek számos előnye van a korábban kizárólagosan használt, mára már elavult habfóliához képest. A műszaki tulajdonságokon kívül a legfontosabb: a laminált padlókra kapott garanciánk nem fog elveszni. A másik: jelentős energiaköltséget lehet megtakarítani velük.

További részletek

 A padlóalátétek padlófűtés és hagyományos fűtésmellett is alkalmazhatóak.

A legfontosabb tudnivalók

A BauDekor ProfiFloor alátétjei nem csak laminált-és fa padlókhoz, hanem LVT és szőnyegpadló burkolatokhoz is használhatók. Egyes típusok beépített párazáró fóliát is tartalmaznak, és puzzle rendszerben gyorsabban és kedvezőbb áron is lerakhatók. Más típusok feleslegessé teszik a költséges aljzatkiegyenlítést, és alápincézett helységek esetében is ideálisak. Sőt, hanggátló hatásuk is van. Padlóalátét vásárlásával tehát nem vesztünk se energiát, se padlógaranciát. Jó tudni: a padlóalátétek ára másfél-két év után megtérül, utána pedig „hozzák a pénzt”.

Melyiket válasszuk?

Padlófűtés esetén a ProfFloor Extreme-mel minden műszaki paraméterben csúcsminőséget kapunk, ez a termék még a minőségi alátétek értékeinek is a többszörösét tudja, ráadásul kizárólag megújuló anyagokat tartalmaz. Ez térül meg a leggyorsabban. A ProfiFloor 5mm-es XPS ár-érték arányban verhetetlen a piacon, és kiváló megoldás hagyományos fűtés esetén, ráadásul 4mm-ig megtakarítható vele az aljzatkiegyenlítés költsége, és segíti az alápincézett helyiségek szigetelését is. A ProfFloor padlóalátét család további tagjai pedig még kedvezőbb áron hozzák az elvárt minőséget, és sok esetben ezek is optimális megoldást biztosítanak.

A ProfiFloor márka és a padlóalátétek

A ProfiFloor az elsők között volt, aki meghonosította Magyarországon a padlóalátéteket. Nem sokkal később a termékkör hazai piacvezetőjévé is vált. Kategóriájában a legnagyobb sűrűségű termékeket a ProfiFloor állítja elő. különösen ügyelvén arra, hogy a lehető legjobb, kizárólag laboratóriumban bevizsgált, magas minőségű termékeket értékesítsen vásárlóinak. Nem véletlen: a piacon egyedül a ProfiFloor ajánl örökgaranciát.

A szegőlécek vásárlása gyakran fárasztó, főleg, amikor pont az a minta, anyag vagy méret hiányzik, amit szeretnénk. Vagy amikor utólag derül ki, hogy bizony a termék ellenállóképessége gyengébb a vártnál, mert már egy felújítás vagy néhány érintés hatására elkopik. Ha jól eltaláljuk, akkor szinte belesimul a környezetbe.

További részletek

De ha nem esztétikus és minőségi, akkor lerontja a drágán vásárolt burkolatunk okozta élményt is. A szegőléc olyan részlet, amelyre nem mindenki figyel oda. Pedig a stílus a részletekben rejlik…

A legfontosabb tudnivalók

A jó szegőléc tökéletes takarást nyújt, így a rögzítő elemeket és a dilatációs hézagokat (az eltérő típusú és ezért más hőtágulású anyagok találkozásánál fellépő rést) elrejti. A BauDekor ProfiWall márkája jelenleg az ország legszélesebb MDF- és műanyag alapú szegőléc választékát kínálja. A ProfiWall a fehér szegőlécek piacán különösen kiterjedt választékot és akár dupla lakkréteggel bíró termékeket is ajánl, de a hagyományos mintázatú és minimál szegőlécei is magas minőségben, nagy választékban és elérhető áron érhetők el.

Melyiket válasszuk?

Az elmúlt évek technológiai fejlődése fellendítette a kő és laminált felületekhez egyaránt jól használható, műanyag szegőlécek piacát. Európában szinte egyeduralkodóak a PVC szegőlécek, mert ezek ma már formájukban, matt, faerezett felületükkel és színükkel is nagyban hasonlítanak a fa szegőlécekre, és műszaki paramétereiket tekintve sincs versenytársuk. Csakis a hagyományok és a megszokás. A rendkívül ellenálló, a sarkokban is tartósan jó minőségét megőrző, nagy kábelcsatornás szegőlécekben ProfiWall pedig épp ezen a területen kínál meggyőző műszaki tulajdonsággal bíró termékeket kiváló minőségben, kiemelkedő választékban és gyors szállítással.

A ProfiFloor márka és a szegőlécek

A  szegőlécek piacának egyik hazai vezetője a ProfiFloor, amely kategóriájában a legtöbb minőségi és egyúttal tartósságban is kiemelkedő termékkel áll vevői rendelkezésére. Az Európában gyártott termékek szigorú laboratóriumi vizsgálatok után kerülhetnek csak forgalomba.

A burkolatváltóknál nem mindig könnyű olyat találni, ami megoldja az adott esztétikai, műszaki problémáinkat. A padlóprofilok különösen a fürdőszobában vagy az erkélyeknél gyakran nem is tűnnek fel. A rutinos építtetők és felújítók már tudják: padlóink félkarú óriásnak tűnnek minőségi padlóprofilok nélkül. 

További részletek

KIEMELT PARTNEREINK

TOP