Kivitelezőknek

A Bau Dekor Kft. 2012 januárjában alapított, 100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Piacvezető szerepet töltünk be Magyarországon a szegélylécek, padlóprofilok, valamint az XPS padlóalátétek értékesítésében. Nagykereskedésként több, mint 200 kiskereskedelmi partnert szolgálunk ki az ország minden pontján. Termékeinket közvetlen a gyártóktól szerezzük be, ezért tudunk valóban vonzó árakat kínálni.

2019-től prémium kategóriás laminált padlókat, ásvány kompozit anyagú padló- és falburkolatokat is forgalmazunk. Ez utóbbi valódi innováció a magyar piacon.  Ezen túl, cégünk teljes körű burkoló kivitelezést vállal: az anyagbeszállítástól a padló- és falburkolatok szakszerű le- és felrakásáig.

Főbb termékeink:

  szegélylécek és kiegészítőik (hatalmas szín és termékkínálat)

  padlóalátétek (laminált padlóhoz, lvt-hez, padlószőnyeghez, egyedülállóan magas minőség és termékkínálat)

  padlóprofilok (hideg és meleg burkolati profilok széles választékban)

  laminált parketták (széles választék, többféle árkategóriában)

  ásvány kompozit padló és falburkolatok (valódi alternatíva a csempe és kőburkolatok helyett.)

  burkolati segédanyagok (ragasztó, aljzatkiegyenlítő, vízzáró fólia)

Szolgáltatásunk a burkoláson belül A-tól Z-ig tart. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az anyagbeszállítástól (burkolatok, alátétek, burkolati segédanyagok, szegőlécek, profilok stb.) a kivitelezésig teljeskörűen látjuk el a ránk bízott feladatot! Az általunk szállított és beépített anyagokra garanciát vállalunk!

TOP